Alla inlägg den 23 augusti 2010

Av Lisbeth - 23 augusti 2010 12:12

   Som nu detta:

* Såg på TV häromkvällen att personalen på ett gamlingsboende ej längre får baka kanelbullar till gamlingarna. Kaffebröd ska köpas förklaras myndigt från bestämmande håll.

* En blogg "i närheten" utbasunerar rubriken:"Vissa människor är bara så EGO!!" Jaha, det är väl jag då, ha ha ha...

Ännu roligare blir det när kommentar inkommer:"vet ej vad ego är!" - No offence girls, det var bara så otroligt kul...

Om Yours Truly haft anlag för filosoferande och resignation borde man, nu i augusti 2010 ha kunnat vinna det lugn som infinner sig hos den som vet att vad han/hon än gör, är det fel, blir fel och kan inte rättas till...


På Esplanaden i Huskvarna finns en staty av den legendariska poeten och tidningsmannen Alf Henriksson med citatet: "Retar du upp dig på ting som är små, då är du väl inte större än så."

Av en händelse föll just detta i tankarna...


* Max två gånger om året skall en domare få lov att döma Best In Show på våra länsklubbsutställningar. Det finns så många kompetenta domare så utställarna bör erbjudas variation anser man.

 

Det gäller även rasgruppsfinalerna. Ingen domare bör döma samma rasgrupp fler än två gånger under en säsong, påpekas från central SKK-håll. Ett lyxproblem? Nej det kan inte viftas bort med att finaldömande är inofficiellt. Hur märker man det? Min ras har haft samma gruppdomare 4-5 gånger under senaste 8-månaderna. Kan man dra några slutsatser?

 Åt skogen eller jättebra? Det kan ingen avgöra; eller också kan vi alla göra det, var och en för sig.




 

 

* En domare har fått en protestskrivelse från missnöjda utställare (som har en champion och därför kan allt men vet inget) skickade till sig med krav på återbetalning av anmälningsavgift + p-avgift och resekostnad. Också en tanke...

 

 

Ha ha ha...



  











Att vara hundutställare... är ungefär som att vara reporter: man anmäler (sig), man ger sig av, och så får man se vart man kom och hur det blir, och det gäller att hålla masken hur det än går.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14
15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards