Alla inlägg den 18 januari 2007

Av Lisbeth - 18 januari 2007 16:39

Ska man föda upp små valpar gäller det att ha en glaciär i magen och tungan rätt i mun. Valpköpare kommer och går, får förhinder eller har samboer som inte är med på noterna. Efter en omfattande rockad är dagens utbud sålunda: Greta har, så vitt jag förstår?, en trevlig familj som väntar på henne, samma är förhållandet för Gunvald och Gusten (hoppas jag?). Lille vite Gottfrid blev dessvärre av med sin matte, se ovan. Olika falla ödets lotter. Det gäller även människor. Av en tillfällighet hamnade jag på en nätsajt för en illuster organisation. Där fanns idel professor och lagerkrönta från när och fjärran, bl.a Henry Kissinger hör till de namn jag kommer ihåg. Och vad skådar mitt tjusta öga om inte min bästis från Solna Högre Allmänna Läroverk! Heja Kerstin, tänk så mycket roligt vi hade. Kul att se att du kommit upp dig i livet! (obs ej ironi!)Här står Yours Truly med sot på näsan och har just avverkat dagens arbete + saneringsarbete för djuren. Alla mumsar och det luktar gott av spån, såpa och hö. Det är lycka det också, fast på ett blygsammare plan.---Här går det undan! Lille Gottfrid får av allt att döma en trevlig husse! Slutet gott allting gott!

Av Lisbeth - 18 januari 2007 09:28

Idag är det uppåt värre på Mönsterfarmen Glädjefrid! Yes! Uppsteg i ottan (5.00) med ett fungerande högerben! Jomen, detta har inte hänt sedan år 2001, så det är en helt ekivok känsla. Har alltså återfått känseln i det jämrans benet. Även ryggen höll sig lugn.

Håller detta välsignade tillstånd i sig kan man så smått börja återuppta hundträningen (och tävlandet!) igen. Nu har jag dessutom ett helt gäng trevliga valpköpare att supportra. Längs fram i framtiden hägrar en liten fyrhjulsvagn med mina fina pållar framför. Så här ska det bli andra bullar av.

Det finns bara ett ord för de små valparna - DUKTIGA! Det är så vetgiriga och sociala, lär sig kvickt och vill vara med på allt. Igår hade de sin första stå-fint-övning. Men för att stå fint måste de veta att det är något att stå fint för. Därav samlingen runt godishanden.
Två av killarna har fått byta namn, Gusten får heta Gusten Grip eftersom han är en kille med sting, medan soffpotatisen Gunvald får heta Gunvald Jackson. Måste skynda mig att posta reg anmälan innan jag ångrar mig. Sen släppa ut och fodra hästarna, åka och köpa mer hö och grönsaker, och sen...

Jag måste skura trappan, jag måste bona golv och jag ska hinna in till banken före kl tre, och jag ska...etc

Men ALLT går ju mycket enklare när inte minsta ryggböjning är ett helt företag!Tre nätter i rad har jag haft en märklig dröm. Där dyker upp en rödhårig. En mycket trevlig person. Liknar en av programledarna i Bolibompa. Vad betyder det? Vem är han?
Ser ut som någon som man kunde träffa på en rock-pub i Dublin´s North Inner City. Gympadojjor, blå jeans, randig tröja. A dead weird situation. Am I turning religious?
Jag känner inga rödhåriga. Det är jag själv.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15 16
17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards