Alla inlägg den 6 april 2011

Av Lisbeth - 6 april 2011 15:36

   ...detta efter att ha deletat ett par gråtvalser.

Ja ja, spring gärna och skvallra till DN och PO eller vilka bokstavskombinationer man kan anmäla till efter känd förebild varifrån uppenbarligen inspiration hämtats, och då givetvis när den egna förmågan tryter... Vilket den gör tämligen omgående. För så går det dessvärre när kartan inte stämmer med verkligheten.

Men se för all del till att ha bättre på fötter!

Jag har i nedanförmälda inlägg talat om Sverige och nutid - inte situationen flera år tilbaka eller vilka siffror som kan rotas fram, oklart varför - i land som inte ens tillhör samma huvudorganisation som vår.

För att folk som läser detta inte i onödan ska besvära sina jurister med frågor om Tryckfrihetsförordningens innebörd, förtalsbestämmelserna i Brottsbalken och liknande, vill jag avslutningsvis på heder och samvete intyga bl.a.följande:

Alla uppgifter som anförts nedan äro hämtade ur SBK:s kongresshandlingar, SKK:s statistik och bandat anförande från Kongressen.

Av Lisbeth - 6 april 2011 14:03

  En mig närstående och klok person har sagt att det mest effektiva sättet att skapa oreda i sitt leverne samt nya ovänner är att engagera sig i en rasklubb. Det verkar finnas en särskild spänning bland människor med detta gemensamma intresse; en hundras som ska se ut och bete sig på ett visst sätt. Förvisso kan det vara ett intressant och givande arbete inom rasklubben. Men det är mest skimrande laguner i en ocean av intriger (inte illa!).

 En Plan började ta form. Dags för en försenad New Years Resolution! Från och med detta nu ska Yours Truly icke låta sig engageras i någon form av rasklubbsarbete, typ:

 * skriva motioner

* författa skrivelser till Högre Ort

* nekrologer över fallna storheter
* översätta domarberättelser
* sammanställa kompendier
* göra Rasspecifika Avelsstrategier (s.k. RAS)
* vara valphänvisare
* sitta i valberedning
* & C, & C


Sådant som folk tror att man snyter ur näsan i en handvändning, men som kostar tid och otroliga mödor. Dessutom ska det vara bra hopsatt samt rätt också!

Och vad får jag för det? Jo skit på långa spön och sju års olycka. Att dväljas bland babblande kretiner var helvetets förgård och helvetet hördes hela tiden (lysande!). Jag tänker aldrig mer utsätta mig för motbjudande och förfärliga individers illasinnande godtycke.


Bättre då att för resterande framtid ägna sig åt Det Lilla Livet; familj, djur, hem i ungefär den ordning, samt jobba, betala skatt och räkningar och allt annat som försummats pga av ovanförmälda. Så det är vad jag gör från och med nu. Amen.


Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5 6 7
8
9
10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards