Alla inlägg den 17 mars 2009

Av Lisbeth - 17 mars 2009 12:13

Och titta på den sköna tricolourernas uppsyn; vackra naturligtvis, men också aningens infernaliska, vilket passar bra en dag som idag när det är så mycket som är på tapeten...


Är det någon mer än Yours Truly som tänker på Den skotska pjäsen/The Scottish play?


Shakespeare´s Macbeth 1:a akten



THIRD WITCH: A drum, a drum!







Macbeth doth come.







ALL. The weird sisters, hand in hand,







Posters of the sea and land,







Thus do go about, about,







Thrice to thine, and thrice to mine,







And thrice again, to make up nine.







Peace! The charm's wound up.



Av Lisbeth - 17 mars 2009 09:49

Ja, det har blivit mycket collie på senaste tiden... Det är utmärkt, då måste man ta reda på en massa saker vilket håller en pigg och rask!



Det kom en liten kommentar på skottebloggen signerad vår yngsta dotter Ingrids lilla skotte Viggo, som väl fått lite hjälp av matte... Viggo noterar med tillfredställelse senaste inlägget om legendariske skottehandlern Bob Bartos - läs det! Där finns lärdom för livet att dra! - och antyder försynt att de små skottarna icke må glömmas bort i den stora collieextasen.



Käre lille vän! Grattis på ettårsdagen! Det kommer en hel radda med skottegott - vad sägs om "skottar i Ryssland" som ligger närmaste i pipeline?



Även colliebloggen kommer att uppdateras, har fått fantastiska bilder (tackar!) - bara jag kommer på hur jag ska förminska bilderna! - och info om viltspårande collie - signalhundar, bengalhundar! (collie som nosar reda på bengaliska eldar på fotbollsstadion), epilektikerhundar, m.m



Så vänta bara!

Yours Truly har vare sig collie eller skotskt terrier - inte än... Men här på gården går tre djur som är min dagliga stora lycka och som rent geografiskt har samma ursprung, nämligen våra älskade sheltlandsponnyer! Tänk vad fina djur som Skottland frambringat! Oavsett art har de varit i människans tjänst i århundraden, blivit kultiverade och formade mänskligheten till nytta och glädje. Kultur!



Mordbloggen ligger tillsvidare dessvärre i träda, men hela deckaren med upplösning och allt är i säkert förvar, dvs i min skalle... Så den kommer vad det lider...



Som Leif Panduro så sant fick till det: Var sak på sin plats - skridskorna i kylskåpet!



Njut av den här stämningsfulla gruppbilden med två hanar och tre tikar, signerad Mia Ejerstad



Bl.a Show Stopper, MultiCh Steadlyn Ravishing Saga, MultiCh St. Signature och två av Mias egenuppfödda unga tikar, som också är MultiCh.







Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards