Alla inlägg den 3 juli 2010

Av Lisbeth - 3 juli 2010 15:22

  Skulle susa in till Staden - alltså Stockholm. Eftersom Roslagen är stort som Tibet så sker sådan resa enklast och billigast genom att köra bil till Norrtälje, parkera och  åka buss resten av vägen. Yours Truly startade i gryningen enligt uppgjord plan, gjorde sig av med bilen och stod och väntade vid vägkanten i god tid. Ingen buss dök upp enligt tidtabell.

Ett par nya passagerare kom till.

Tiden gick...

Efter en halvtimme i stekhet busskur använde sig en passagerare av sitt initiativ och ringde SL. Efter mycket hummande och omständligheter framkom att det inte skulle komma någon buss - "vagnskada"...

Jaha.

Nu stod vi där.

Solen gassade. 27 grader! Svettigt! Eyeliner rann. Yours Truly såg nu ut som en tvättbjörn... Inte den svala, nyduschade och prydliga konferensreporter som lämnat hemmet en timme tidigare.

Initiativrik olycksbroder försvann... och dök efter en stund upp - i bil! Vi andra vinkades in och fick lifta till Stockholm! Ett generöst erbjudande som vi naturligtvis välkomnade.

"Vi i bilen" voro: Tobbe, som skulle ta hand om kryssningspassagerare, och Linda, på väg mot NK för att sälja sportkläder. 

Och så Yours Truly, med sikte på IAHAIO-konferens.

I ett huj var vi i Mörby och angörande av T-bana. TACK Linda och Tobbe för trevligt sällskap! Hoppas ni kom till jobbet i tid! Ett särskilt hedersomnämnande, Tobbe - last of the gentlemen - som räddade två strandsatta damer från att förgås av solsting.

Buss på villovägar... ett litet lördagsmorgondrama... Ett sånt äventyr!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards