Alla inlägg den 25 juli 2010

Av Lisbeth - 25 juli 2010 22:23

Kan meddela följande intressanta iakttagelse - Rasmus, som inte är ett dugg släkt med mina andra hundar, är annorlunda på flera vis.   Dels är han mycket självständig, vilket matte tycker är bra. Nu har han också en sträv päls! Det är bra, för det ska väl västgötaspetsar ha? Täckhåren ska vara halvkort, hårt och tätt liggande. En säregen upplevelse att klappa honom. Det liksom rasslar mellan fingrarna! Å andra sidan kanske domare inte bryr sig om eller vet skillnaden?! Känslan påminner lite om Ingrids skotte Viggo.

Ska försöka ta kort i uteljus för att se om hårstråna (täckhåren) ser grövre ut.

---

Ingrid & Co har iaf anlänt till Kopparberg och Astrid med familj kommit hem från Dalom!

Av Lisbeth - 25 juli 2010 15:15

4 1/2-månadersvalpen Rasmus har vuxit som en störböna, har en skog av nya tänder (som prövas på allt tillgängligt...) och är snart lika stor som Jack och Gunvald och definitivt större än någon av tikarna...

  Humöret är oföränderligt prima och han tar för sig... Hittills har hans tålmodiga och för det mesta snälla farbröder kunnat dra sig tillbaka i sina sköna sovfåtöljer - men nu är friden slut! Terrroristen svingar sig hemvant upp i möblemanget.

De rättmätiga innehavarna ligger undertill och drömmer om Rasmus-mos...Obs Gunvalds resignerade nos som sticker fram i underkanten!

Av Lisbeth - 25 juli 2010 09:47

I natt kom regnet...

     

F ö lids det av Semester... Ja, inte direkt hemmavid - husfadern har en vecka kvar och det är för all del rätt trevligt att ha sällskap... Utan det är just detta att Hela Sverige har flyttat ut på badstränder och liknande. Grilloset ligger som en Lützen-dimma över nejden... Ingenting i riket fungerar... tänker en Tråkmåns som inte haft betald semester sedan 1963... Problemet för Yours Truly - fortsättningsvis förenklad till YT... är att YT önskar komma igång med arbetandet (vilket inte går då den/de som ska bestämma om inriktning/omfång/finlir är oanträffbara(a) - semester? Och vad värre är - den/de som ska pytsa ut penningar för redan gjorda jobb är dito dvs gone - out of the picture. Alltså finns det blott en ensam bagare på kontot... räkningarna hopar sig!

YT mår j-@£∞§©¶''¨¨^-ligt dåligt av detta tillstånd och försöker intala sig att det ej är självförvållat... Klen tröst!

(Man är uppfödd under devisen Gör din Plikt - Kräv din Rätt...)

Intelligenta och älskvärda personer i min närhet har dock lovat bistå. TACK!

Ingrid & Ola med hundar kom i går kväll i regnet på en surprise visit... De verkade inte ha något behov av umgänge - syftet med färden var testdriving av en bil som skulle köras till Dalom i utbyte mot stugvistelse därstädes... Då Ola lyckades lirka in fordonet genom vårt trånga grindhål - samt! - köra ut från detsamma och undgå att bli manglad av långtradare som dånade förbi - de brukar precis ha hunnit få upp farten efter kurvan där vårt hus olyckligtvis är placerat! - så verkar provkörningen ha utfallit till belåtenhet.

I samband med ösregnet kom "höstens" första elavbrott. Allt blev kolsvart, man fick treva sig i mörkret uppför trappan...  återuppleva av sensationen att borsta tänderna i Ramlösa... Ett tecken på att den olidliga semestertiden lider mot sitt slut och allt blir som vanligt igen?

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards