Alla inlägg den 9 juli 2010

Av Lisbeth - 9 juli 2010 08:51

foto: Gunnar Lindgren

   Dags för examen, dvs avslutning i vår lilla valpkurs, arrangerad av Norrtälje Lokala Kennelklubb! Fr v förutom Rasmus västgötaspets och hans bästis Malte softcoated wheaten terrier, (de är likasinnade på många sätt och tom födda samma dag!), Eydis isländsk fårhund, Janice australian shepherd, Nellie american staffordshire terrier, Målle cavalier king charles spaniel med respektive ägare och vår kursledare Maggan.

Det var ordnat en "bana" med stationer där valparna skulle utföra de moment som lärts under kursen. Även Rasmus klarade av detta på ett fint sätt! Så var det då dags för ägarna att testa sina teoretiska kunskaper i en tipspromenad! Vad kul! Tävlingsdjävulen grep omkring sig... Blygsamheten förbjuder omnämnande vem som hade "alla rätt"...

Så blev det kaffe och Maggan bjöd på jordgubbsbakelser, utdelande av diplom som bevis på färdigheterna, godispåse till valparna och så - en surprise! Det serverades valptårta! En kulinariska dröm av bestående av leverpastej- och gräddfyllning och garnerar med köttbullar och korv! Rasmus trodde inte sina ögon... "Får jag den stora biten - alldeles själv?"

Vår kursledare tackades med blomma i ampel och en tavla med kollage av bilder i anslutning till kursen som Maltes matte Gudrun snillrikt satt samman. Vi kom överens om återträff, kanske i samband med stadsvandring och besök på Hundfiket i Norrtälje. Tänk vad roligt vi haft och alla kompisar vi fått!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14
15
16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards