Alla inlägg den 20 april 2007

Av Lisbeth - 20 april 2007 22:40

Frid! Har just lagt sista handen vid det sinekurala arbete som Yours Truly, med hjälp av en Nådig Försyn, flit och skickligt nyttjande av personella förbindelser, lyckades lägga rabarber på för sådär en 24 år sedan. Och då känner man sig alltid väl till mods som hederligt kneg alltid gör. Det stundliga välbehaget står ock i ett kausalitetsförhållandet till det faktum att Morgen Früh åker far & jag och firar vårt största lilla barn som fyller jämt. För att hedra Marina pryds bloggen av födelsdagsbarnets fina katt Emma.







Samma dag dvs dagen efter har kennelägarna Westorp och Antimos, samt SKK:s Vd födelsedag!



Värdelöst Vetande: vilken tur att dagen prickades rätt! Annars hade man haft gemensamt födelsedatum med Hitler...







På liknande vis - med TRE minuter tillgodo! - undgick Yours Truly att vara född samma datum som Sir Winston Churchill. Nu blev det istället gemensam födelsedag med Tomas Brolin och Jacques Chirac, vad nu detta må innebära för astrologiskt sinnande!







Happy Birthday alla små och stora födelsedagsbarn!
---

DET STORA KALASET

Kl 14.00 styrdes kosan till Nilssons trevna tjäll i det gamla kulturhuset på Kvarngränd i Norrtälje. Där vara det Öppet Hus med anledning av vår första dotter Marinas födelsedag. Det var jätte-jättefint ordnat, hur mycket folk som helst - måste ha varit minst 50 pers, fast alla kom inte samtidigt. Nästan alla släktingar och sidoskott, vänner, chefer, mm. Väldigt mycket trevligt och roligt folk, en del hade rest långt, men det var det värt. Marina och Boa kan kalaskonsten.Vansinnigt god mat & dryck med alla tillbehör. Presenter utdelades, det hurrades och minglades. Så roligt att träffa alla som man inte ser så ofta. Se det var en riktig skiva det! Det här kommer man att leva länge på. Är säker på att Marina är nöjd med sin dag.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18 19 20 21 22
23
24 25
26
27 28 29
30
<<< April 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards