Alla inlägg den 1 september 2010

Av Lisbeth - 1 september 2010 13:23

Undrens tid är inte förbi!  Den person som SBK sparkat på livstid dyker upp på en öde glest befolkad plats som heter Edsbyn. Där försiggicks i helgen ett svenskt mästerskap för brukshundar... Den livstidsavpolleterade har nu vips en ny roll i organisationen, nämligen som medarbetare i förbundets tidskrift. Läs mer på http://slutstycket.blogg.se/  Om inte länken funkar så gå in på Gunnars blogg se t.h klicka vidare på tidningens sida. Kolla med egna ögon Lothar Marungas video från evenemanget.

Ordet avfolkning får en ny dimension...

Av Lisbeth - 1 september 2010 11:39

Här kommer lite nyheter från vårt östra grannland:

   

Platsen var Vermo och det var den största finska nationella ponnyutställningen. 

Bästa mini blev CH mini Fantas A Dream Come True (e. svenskfödda föräldrar, All At Once "Hampus" - Finette), ägare av Satu Mattila på Kaunisranta stuteriet. På andra plats CH miniföl A.S Winnie The Pooh (Hampus- Runa), ägs av Tupu Kippo på A.S stuteriet, tredje CH minihingst var avelshingsten Remco v.d Lindenhof, ägs av Anu Könönen på Katveikon stuteriet.

Och min del i det hela? Ja den är högst försumbar, men här fröjdas ändå åt nyheterna! Vackra diplomstoet Finette är nämligen dotter till mitt Elitsto Almnäs Voice. Vi är så otroligt stolta över vår fina gamla märr, 22 år och i bättre form än någonsin. På så vis är Voice mormor åt den vackra vinnaren i Finland, det är lätt att se att Voice förärvt sitt typiska lilla huvud och energiska rörelser. Stort grattis till de finska ponnyentusiasterna som så väl förvaltat de bästa svenska linjerna och då inte minst efter Voice. Tack Erika som äger All AT Once (Hampus) och Ella som fött upp Hampus och förmedlat nyheterna!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< September 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards