Alla inlägg den 28 januari 2008

Av Lisbeth - 28 januari 2008 21:59

...så än är det vinter kvar, säger Mor.








Det som sysselsätter tankeverksamheten hos Yours Truly just nu är allmänt tomteri - putsade av bokhyllor och omflyttning av skåp. Går trallande omkring med ett leende på läpparna, det allmänna välbefinnande sprider sig - oklart hur och varföre.


A sign of Old Age?


En hiskelig massa jobb har dock drällt in, så nu får det vara slut på pyntande för en tid. Var till Staden för bevakning av bankärenden. Inte ens utpytsande av en femsiffrig summa kunde förstöra det goda humöret. Såg en välbekant figur komma stretande med fyra matkassar - Astrid! Som fick skjuts till Daniels skola - vilken flax!








Undrans om någon av tikarna behagar löpa, jag menar så man vet hur hemmapysslet våren/sommaren ska te sig. En sommar utan småbebbar är en bortkastad sommar. Förra året hade vi både fölunge och valpar. Det var då det!




---




På tal om valpar - en försynt förfrågan; hanhundsägare/uppfödare som jag har barn/planerar att ha barn ihop med: Skulle man kunna tänka sig ögonlysning av aktuell hund? Det vore meningsfullt då det är fråga om vovvar på livets middagshöjd. Ingen av hundarna har "riskhund" = bärare i stamtavlan i mer än enkel uppsättning, risken för ögonförändring bedömmer jag (på mitt amatörmässiga sätt) inte är så stor. För hanhundsägaren/uppfödaren skulle dessutom ua-resultat vara en fjäder i hatten. Det här är något vi kommer vara tvungna att bry oss om, oavsett vad vi tycker! Ja, fråga kan man ju alltid göra...

---

PS En till fråga, om något heeelt annat: Jag är värdelös på blommor och blader, men vill hemskt gärna ha fina blomster inne (och ute). Har ett gäng hyacinter, vita, skära, blå, som nu blommat ut. Hur gör man med dem? Klippa bort det gröna och hoppas att löken kan påtas ner i jorden och samla sig till ny blomning, eller... är fd julhyacinter bara att dumpa på komposten?








Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28
29
30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards