Alla inlägg den 4 maj 2008

Av Lisbeth - 4 maj 2008 16:19

Idé & design: Pernilla WesterAtt lyckas...... som uppfödare... Vad är det? Välskapta friska valpar, en mammahund som är en god mor - det är väl vad man främst ser. Funderar på att utveckla det här lite. Adas valpar är nu fyra dagar, det är en god början!

Av Lisbeth - 4 maj 2008 08:03

Kristi flygarehelgen har varit härlig! Valparna äter och frodas, Ada är nöjd! Yours Truly har kunnat ägna sig trivialiteter hemmavid. Husfadern har varit på domariuppdrag i dagnarna tre, så jag har haft huset för mig själv. Kan alltså ostört sätta igång med diverse projekt; bära ut krukor och plantera, gräva fram förra årets amplar. Hänga upp nya korkar i korkapeln. För den som är okunnig om denna personliga perversion meddelas att det är champagnekorkar som hänger på tråd ihop med klirrande vindspel. En annan har skumpa som favoritspånk - det blir ju inte så ofta - men när cert, championat eller annan begivenhet celebreras, då framtages en flaska champagne! Och korkarna sparas och upphänges i det mossigaste äppelträt, så att man, likt Ferdinand, har ett eget korkträd att sitta och filosofera under.


Dessutom har jag lyckats bända upp det största linneskåpet. Det svällde i samband med vattenläckan och har hittills motstått alla inbrytningsförsök. Men nu gick eländet äntligen upp, innehållet kunde befaras vara angripet av mögel. Nu var det inte så farligt med den saken - tack och lov - med skåpet behöver skuras med såpa, vädras och massor av linne måste tvättas. Toppen tvättväder, sol och lite blåst; oändliga mängder lakan, örngott och handdukar fladdrar muntert på strecken. Många turer ut och in! Alla hundarna följde intresserat med fram och tillbaka, men mattes verksamhet genererade inget speciellt av värde, så de har ägnat sig åt att leka med varandra och sola.--Far dök upp sent igår, hade först dömt sökhundar, sedan varit och firat Ingrids födelsedag, skjutsat Felix till Länna, handlat, träffat sina systrar, m.m Ingen av oss orkade laga någon middag, så det fick bli förstärkt te vid TV:n. Där visades hockey-VM, vilket betittades i brist på annat. En svåruthärdlig bisittare - ungefär Wikegård på exctasy - pratade sönder tillställning. Det var de stora grabbarnas fikonspråk, omöjligt att stoppa. Flosklerna flödade; hockey, en kamp för män... bla-bla... de e bra me lite kurr... bla-bla... vi ska visa vem som bestämmer... bla... plocken... bla-bla... högerskyttar... nu måste våra killar börja åka skridsko...bla-bla...håll i, håll i! Sverige vann över Vitryssland till slut efter mycket stön och stånk. I botten ligger nog att ishockey inte ligger för en annan. Fotboll, ja! - handboll, finemang, även bandy, med dessa isens vinthundar, är sevärt. Men hockey är mest kuddkrig, tycker jag. Inte mycket att öppna några champagnekorkar för.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15
16
17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards