Alla inlägg den 2 februari 2009

Av Lisbeth - 2 februari 2009 15:09

Jaha, här satt denna söta marsvinsunge i morse, tätt tryckt intillsin mamma. Hur hade nu detta gått till? Mamma Ulvus Carola är nästan 4 år och med marsvinsålder mätt skulle hon inte (kunna) ha några ungar... Carola en jättesöt och fin white-lemonagouti rex e. fina favoriten Cassiopeias Bamse u. Ulvus Olivia (Emmicas Lakrits - High-Hat´s Hjortrongull) och på så vis finns en av tidernas finaste rexar i stammen, vår underbara Ch Pickersleigh Nancy Drew, multiple BIS-vinnare, Klubbmästare och mor till Lakrits. Pappa är vår sistfödda rex, Ulvus Hjalmar, snart 2 år. Hjalmar är son till High Hat´s Something With u. Ulvus Lilla Pärla. De gamla honor som är sällskap till Hjalle skulle föreställa sterila, men...Den här söta och stora flickan är white-cream/lemoagouti och Carola är så nöjd med sin bebbe, sitter med henne, putsar och står i. Ungen döptes vips av Ingrid (som är delägare i marsvineriet) till Lili Marlene. Tänk att man kan bli så glad åt en liten marsvinsunge! Blir det inget strävhår åt mig (alltså vovve) så får jag väl taga vad jag har och satsa på rexarna...

Av Lisbeth - 2 februari 2009 13:19

Historisk glädjedag! Eller ivf fall ett litet fall framåt... Idag har Yours Truly skrivit samt ivägskickat ett första SMS! Yes!


Fick trevligt dylikt från en englandsresenär och bara måste svara... (Mottagandet har det aldrig varit något fel på..) Grunnade ett tag och listade ut hur man bär sig åt. Fungerade! Ha! Det är inte klokt vad man kan lära en gammal murvel!


Sirligt präntat


Lilla Ja


Vetgirig Veteran i Total-Hundsporten

---

Nu tillbaks till saltgruvan; tre texter att redigera + en att skriva färdigt... Och sen - Free At Last! Då ska jag gå ut och slå frivolter i snön!

Av Lisbeth - 2 februari 2009 10:29





Febril verksamhet i helgen! Yours Truly har jobbat som en galning - skrivit 13(!) texter, gjort tre intervjuer... Det ska bli intressant att se hur mycket Den Onde dvs Chefen tar med (får plats till). Far har bidragit med att sköta hästar(!), åka med sopsäckar till Görla samt baka limpor och muffins. På kvällen svimmade jag i soffan med läsebok och allt, men kvicknade till i tid till operaföreställningen på TV2. Så glad jag är för det!



Vilken högtidsstund! Nämligen Gaetano Donizettis opera La fille du régiment (Regementets dotter) med den franska sopranen Natalie Dessay och den sydamerikanske tenoren Juan Diego Florez.



Det är ursprungligen en uppsättning på Covent Garden och i regi av Laurent Pelly. Orkestern dirigerades med bravur av Bruno Campanella.



Det var en mycket fin uppsättning med idel goda prestationer, också en helt underbar scenografi.


Omnia vincit amor! Kärleken övervinner allt!


BRAVO och partituret i luften!



--

PS Nya bloggtiteln är från operatexten och har inte d-i-r-e-k-t och nödvändigtvis att göra med aktuellt sinnestillstånd!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20
21
22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards