Alla inlägg den 6 juli 2009

Av Lisbeth - 6 juli 2009 17:51

Fick en trevlig hälsning från Göran Staaf, husse till Ulvus Mulle, som varit med på bloggen tidigare, då han fick 1 avelsklass Hp. Vi är otroligt stolta över Mulle och alla hans vackra barn, som Göran också skickade kort på, bl.a nyblivna champion Grålötens Tut i Luren. Tack för den trevliga hälsningen!

***

Eftersom ingen besvärat sig med något läsvärt om resultaten i Piteå, så kommer här ett bidrag:

Det var 13 västgötaspetsar anmälda; ovanligt många för så pass långt norröver. Ogint väder och korrekt klädd domare efter årstiden, dvs långbyxor, lågskor, skjorta och jacka (inte som man kan förledas att tro av annorstädes rapport).

BIR blev Möllebos Jesper, BIM Stenrikas Försigkomna Fabiola, certhane danske(?) Marripyttan Sören Sidevind, certtik Lejondalens Felicia. Bästa veteran Sänningegårdens Botilda. Grattis till vinnarna! Glory to the Brave!(redigerat tisdag - ser att Kim skrivit på sin sida och att Felicia blev champion och Jesper BIG-5 och BlåGula-3).

****

Vänstra knät har antagit fotbollsformat, så det var bara att åka till Sjukhusets vårdcentral och visa upp eländet. Ingrid var med som moraliskt stöd och påkläderska. Tack snälla, mor hade inte fixat det här annars...

Sköterskan kastade en blick på min anslående spira... sen blev man förvisad till akutmottagningen. Efter en utdragen evighet kom ett par läkare fram till att det var en inflammation, knät måste dräneras! En spetsad telefonstolpe rändes in i leden, det gjorde satans så ont... Ut drogs en massa gucka som vi ska förbigå med tystnad...

All sjukhuspersonal var vänlig och icke-snorkig, framhålles det, samt förargade mig inte - iofs är det lätt - och verkade duktiga på sina jobb, vilket väl är viktigast.

När vi kom ut efter fem timmar på akuten så satt en parkeringsbot på bilrutan...

Vilken dag!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18
19
20 21 22 23 24 25 26
27
28 29 30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards