Alla inlägg under juni 2007

Av Lisbeth - 5 juni 2007 21:54

Just hemkommen från Gunvalds kurs. Vi var uppdelade på tre grupper som gjorde olika övningar på fyra stationer. Sen fick valparna lära sig sitta i bilen ensamma och vara skötsamma, samt vara uppbundna en liten stund utanför klubbstugan. Det gick jättebra, gruppen är såå duktig. Enda incidenten hände när all var klart och vi stod och talade om nästa tillfälle som är avslutning med prov och grejor. Då bet lille G av sitt koppel igen! Jag stod brevid och höll i, det var gjort på en sekund. Nafs!---De senaste månaderna har bloggen haft i snitt 80-90 besökare. Det var under en lång tid typ 87 personer som tittade in, så man blev smått orolig när det en dag var 86. Vart hade den 87:e tagit vägen?Och så nu... utan förvarning har antalet mer än fördubblats. Vad är nu detta? Idag har vi närmare 200 unika besökare. Varför då? Vadan detta enträgna intresse? Har inte ens skrivit om något. Inget speciellt har hänt. Var kommer alla ifrån? Hjärtligt välkomna ska ni vara allesamman!

Av Lisbeth - 4 juni 2007 20:11

HEMSIDAN www.geocities.com/ulvuskennel har fått en uppiffning av webmästarinna Michelle. Tack så mycket! En ny länk är skapad med Vår släkt, alltså Ulvus västgötaspetsar. Tycker den blev så fin! Tack Inga Kahlman, kennel Fennican för fina foton på vackra hundar! En liknande sida planeras för Våra valpar; västgötaspetsar uppfödda på Ulvus. Välliknande foton emottages tacksamt!*******INGRID ska jag ringa O´s päron och fråga om K? Maila deras tel nr.

Av Lisbeth - 4 juni 2007 09:31

God morgon! Det kan behövas för undertecknad menige skribent är idag ett rödögt vrak. I feel rotten today! Det är Jacks fel som pipit hela natten. Tikarna löper och är evakuerade till vardagsrummet. Där skäller de på natten ända tills jag kom på att dra ner rullgardinen. Hästarna som går lösa i trädgården och som hundarna ser varje dag, ser uppenbarligen väldigt farliga ut när de rör sig i sommarnattsljuset. Denna underbara sköna försommardag, den börjar i a f bra. Bloggen hade i går det högsta antalet besökare någonsin - 131! Därmed tog Ulvus ett skutt upp i statistiken över populäraste bloggarna och ligger nu på 22 plats. Här står vetenskapen frågande... Tycker inte att bloggen har handlat om något speciellt intressant.

Ber att få återkomma om något spännande inträffar.

---

Jo, det var en sak till. På KF påtalade SKK:s DN (Disciplinnämnd) det ökade antalet ärenden. Största problemet är missbruket av internet. Folk vräker ur sig vad som helst på hemsidor, bloggar och mail. DN uppmanade delegaterna: Tänk på vad ni skriver på nätet. Många förflugna ord sätts i pränt och därmed kan de bli rättsligt prövade.
--
Bloggen har 80-100 läsare varje dag. Det vore intressant att veta lite. Hur hittade Du hit? Vem är Du? Gillar Du det jag skriver om? Varför då?

Av Lisbeth - 3 juni 2007 10:17

Maj månad är nu avverkad med hela sin hektiska helhet; främst trestegsraketen SBK:s kongress, skattedeklaration och den nyligen timade Kennelfullmäktige (den senare förvisso in i juni, men inklusive förberedelser etc fanns den med i agendan för maj).

Förstår icke hur jag hunnit med allt, + valpkurs & övriga veckohelger tryfferade med utställningar och, som kronan på verket, SKV:s fina huvudutställning.

Men på det hela taget har det gått oss väl i händer och allt är frid o fröjd. Här löps det nu för fullt, det är ett slussande av hundar hit och dit. Jag har på morgonen tagit hand om tvätten och åstadkommit ny tvätt att hänga ut. Sol + lagom blåst = prima torkväder. Husfadern har hunnit med en entimmespromenad på Uno & Jack, så de ska ha något annat att tänka på. Nu är far ute på cykel på väg till Bystan för nån form av shopping.
------
INGRID*** Eftersom du har blykoll på a) mors blogg b) ditt konto, meddelas att Chefen skickar dollars på måndag!---Ingrids äventyr på wayward bus etc i västerled kan fortsättningsvis läsas http://igurt.bloggagratis.se/

Ha det gott alla nära & kära i Vår Herres Hage!

Av Lisbeth - 2 juni 2007 20:11

Just hemkommen från KF, Kennelfullmäktige. Mycket bra stämning, förhandlingarna gick som på räls, fast massor med voteringar i personvalen.

Ingrid & Ola har skickat mail från San Fransisco. Vädret är skitkallt, alltså precis tvärtom mot Las Vegas - inte så konstigt för de har åkt 100 mil bort från LA. Annars allt bra. Husfadern är på fotboll, måste ta hand om djuren. Skriver mer, eh - en annan dag...---PS Rapport från Tibbespecialen i Täby: Ulvus Adrian Mole & systern Ulvus Pandora skötte sig galant och fick båda CK i juniorklass till matte Agnetas stora fröjd. Grattis!!!

Av Lisbeth - 1 juni 2007 21:34

Kikade lite på nätet om mitt stjärntecken: Skytten kombinerar eldens element, föränderlighet och planeten Jupiters storhet och positiva energi. Hans intelligens, vidsynthet och upptäckslusta gör honom till en en bra kompanjon eller partner. Ofta gör han upp storslagna planer, men hyser sedan en viss motvilja mot att ägna sig åt detaljerna. Han är expansiv, kunskapstörsten kan därför te sig sakta men stabil. Filosoferande och tänkande kan ibland bli viktigare än mer jordnära uppgifter, som att städa och hålla ordning hemma till exempel. Längtan efter personlig frihet kan ibland vara så stor att ingenting får går före. För skytten är det viktigt att fritt kunna utveckla sin egen personlighet. Öppenhet är också viktigt för honom och skyttar är i allmänhet mycket pålitliga, generösa och trevliga personer. Element: eld Kvalitet: föränderlighet Polaritet: positivNyckelord: Jupiter, expansion, öppenhet, frihet, rymd, resa, filosofi, optimism, häst och metallen tenn.Positiva karaktärsdrag: flexibel, frihetsälskande och vänlig.Negativa karaktärsdrag: taktlös och ombytlig.Människokroppen: höfter och lår. benbyggnad.--Det stämde förbluffande bra! Intelligent & vidsynt? Självklart! Pålitlig & generös?Ja-a! Ont i höft & ben? Usch ja! Taktlös? Ja, tyvärr...

Av Lisbeth - 1 juni 2007 21:02

Ingrid ringde, i Las Vegas är det 40 grader. Annars var det bra. Vid det här laget är de på väg till San Fransisko. Där är det svalare, Ingrid kommer att maila vidare om öden och äventyr over there.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26 27 28 29 30
<<< Juni 2007 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards