Alla inlägg den 4 mars 2008

Av Lisbeth - 4 mars 2008 16:48

Det här är vår största katt, Viktor. Ålder: snart 9 år. Vikt: hemlig, men tung som sju strykjärn när han intar favoritpositionen på någons bröstkorg. Viktor är mycket social och jobbar hårt som sällskapskatt.

Av Lisbeth - 4 mars 2008 10:17

160 tittare på bloggen i går! Här står vetenskapen frågande... Har inte plitat ner något speciellt upphetsande, mest klagan på Livet och Allt är åt helvete. Så man fortsätter väl på samma tema. Raskt vidare i ullstrumorna!



Det står kuliga saker (åt det hållet) i dagens DN.



TV-recensenten Niklas Wahllöv hyllar Vasaloppet som perfekt sport-TV:



"Här finns riktiga experter (inte linslusar), här finns riktiga reportrar (ställ dig själv i en vallningsbod och försök göra ett scoop) och här finns befriande ointresse för flashigheter. Här finns tålamodet, här finns genuint intresse för sporten."



"Ett motstånd mot allt kattguld och whitetrashglamour på annat håll i digitalboxarna.



Vasaloppet hos SVT är möjligen den sista utposten för tevesänd konditionsidrott med svett, snor och toppluva.



Det må vara grått, trögt och tråkigt. Men tänk dig en tevekanal med högre siffra i Vasaloppet. Då skulle det bli tjosan i rutan, solariebruna och tandblekta bloggare i vargskinnspäls vid spåren, det skulle vara sms-tävlingar om en helkväll på Statt med kranskullan (som skulle ha enorma bröst), det skulle vara omröstning på webben om vem i spåret som haft skojigast overall, det skulle bli en hejdundrande after ski i Mora med Smalare Än Tord på scenen."



Är det inte lysande!



Och så i samma tidning, favoritserien Medelålders Plus (tecknad av Sven-Bertil Bärnarp):



Gamling bläddrar i bladet;



- Allt färre saker som angår mig i tidningen.



- Nytt rockband har släppt en ny platta... Stor bild... alla ser ut som dom har svår huvudvärk. Sven-Ingvars såg alltid glada ut på bild.



- USK bantas. USK?



- Rütger Pütt är död... Pütt?



- Grisskärt modernt igen... jasså.



- När Nisse Liedholm dog för ett tag sen var det text och bilder på Gren-No-Li.



- Det var grejer det.

Av Lisbeth - 4 mars 2008 08:33

Hemvändaren TinTin har fått nytt hem - och nytt liv! Han bor nu hos sin storebror Gotte (Gunvalds kullbror) och matte Birgitta med familj i Rimbo. Birgitta har rapporterat att allt går bra; TinTin äter, leker och trivs, pojkarna kommer bra överens! Min glädje och lättnad är obeskrivlig! Risken hade varit att Tintin blivit kvar hos oss, han är med råge den trevligaste och vackraste västgöte vi fött upp. Så slutet gott, allting gott!

Förhoppningsvis kan TinTin går kurs tillsammans med Gerda, precis som Gottfrid och Gunvald gjorde. Vard roligt det ska bli!
Nu skiner solen för en gångs skull, snön ligger vit, Mönsterfarmen Glädjefrid gör åter skäl för namnet.

I går såg jag de första domherrarna denna "vinter" - två domherrar med respektive domherredam var framme vid fågelstugan och försedde sig. Normalt brukar domherrar se ut som små välmatade bollar. Dessa var bra smala och ämliga, hoppas de äter upp sig på vår gård.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards