Alla inlägg den 7 februari 2010

Av Lisbeth - 7 februari 2010 15:56

  

EC Ormeryds Karl Gustaf 6 mån (Ch Ormeryds Austin - EC Ormeryds Daniella) äg. Christina Schöring, Finland


***Vi har alla en dröm... eller kanske en bild i vårt hjärta, snarare än en dröm... Det här är egentligen fortsättningen på berättelsen om Marinas kattintresse. På en utställning i Sollentuna befanns även en kattutställning vägg.i-vägg, vi gick dit för att titta på en fin kisse som Marina hade upptäckt... den sköna blåtabby persianen Ormeryds Mietta, Junior Winner och 5 x BIS redan som kattunge. O ja! sa mor entusiastiskt och komplimenterade den eventuellt blivande kattägaren för god smak.

- Precis så där ser drömmissen ut!

Vi åkte hem och begrundade upplevelsen i våra hjärtan... Kontakt togs med drömkattens ägare/uppfödare, vi skulle ses på en annan utställning... Och där satt han, Miettas bror - Karl Gustaf! Blå som syster Mietta fast "blue spotted" - blåa fläckar som skimrande laguner i en ocean av vacker päls. En superb perser! Karl Gustaf gjorde ett outplånligt intryck! Jag hade ägt och fött upp många fina djur, men nu tyckte jag mig stå inför den vackrast av Guds skapade varelser som jag någonsin sett!


Karl Gustaf satt en liten stund i mitt knä...Han t o m spann lite, iaf så inbillar jag mig det... Ögonblick av ren magi... Så fin, så värdig och älskansvärd. Jag blir nästan tårögd när jag tänker på hur han tittade upp med sina underbara ögon: I´m still around... Ett vackert kattminne...


Jag vet att Karl Gustaf fick en lycklig ägare i Finland och att han nu har en grand titel och många BIS.Jag tänker ibland på Karl Gustaf... kom på att vilja presentera honom på bloggen, utan annan tanke än att det är roligt att få skriva om och visa en så vacker och fin katt. Karl Gustafs mor och Marinas princesskatt Emma är halvsyskon via den odödlige svarta persianen från Italien, GIC Vannjtys Only For Your Eyes. Ej undra på att han slog an en sträng... Tack Anna!

Av Lisbeth - 7 februari 2010 10:04

I can´t live a day longer among philistines and morons! Hur BRA vore det om den av högsta beslutande organ och i demokratiskt ordning valda styrelsen fick tid att sätta sig in i samt besluta vad den skall besluta om, dvs eventuellt personlighetstest för avelsändamål (340 sidor). Och detta INNAN beskäftiga sätter igång att offentligen (internet) kommentera, dra växlar därpå och tala om hur allt är och skall vara och hur det skall bli. Hur vet man det? Varför ges "intressant information" selektivt och bara till en viss person/grupp? Detta är mycket allvarligt! Why not go the whole hog? Någon djevfla ordning får det väl ändå lov att vara...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards