Alla inlägg den 4 februari 2010

Av Lisbeth - 4 februari 2010 15:46

Gunvald is in trouble for absentmindly chewing Dad´s favourite wolly hat... Kan han hjälpa att katten Märta petat ner mössan från hatthyllan? Dessutom är Gunvalds bästa pinnar begravda under meterdjupa drivor, så man tager vad man haver... G:s ägare erbjöd sig att sy ihop de pyttesmå (nåja) hålen, men inte hjälpte det... Snön ja... På eftermiddagen tog Yours Truly ett djupt andetag och en skyffel för att ta itu med nederbörden. Det har kommit otroliga mängder... ungefär fyra gånger så mycket som på bilden! Om hästarna plumsar ut i en driva ser man bara öronen på dem... Jag hade inget val för annars kommer den mösslöse inte in på gården och det är han som handlar allas mat... Efter otroligt slit blev det så mycket renskrapat att jag kunde manövera runt min egen bil. Vi har ett halvt tunnland inhägnad gård och ingenstans längre att göra av snön. Hjälp!

Av Lisbeth - 4 februari 2010 10:28

  


Foto: Torsten Widholm


Den kraftiga kostnadsutvecklingen har uppmärksammats av Svenska Kennelklubben.SKK vill bromsa hundägarnas allt mer ökande kostnader Veterinärvård och försäkring är tunga poster i varje hundägares budget och har senare år blivit allt tyngre. Enligt Manimalisrapporten 2009 ökade kostnaderna för djurförsäkringar i Sverige med 90 procent mellan åren 2004 till 2008. Under samma period ökade även veterinärvårdskostnaderna med 114 procent. Läs mer på SKK:s tidskrift Hundsports webbtidning http://www.hundsport.se/Grattis Nora och Kim! Nu är ni omslagsflickor på Hundsports första nummer i år vilket når läsarna idag eller i morgon.

Av Lisbeth - 4 februari 2010 09:27

Foto: Igurt Snikesson... dånar runt knutarna... Än så länge har vi ström och inne är det varmt och skönt. Ingrid ringde just mellan bussbytena. Hon har modigt begivit sig ut i väderleken för att ta sig till nya jobbet i Täby. Kära far har också slirat iväg i snöyran! Han är pensionär men jobbar mer än någonsin... I det här landet sliter man ut en generation i taget... Yours Truly är ensam hemma med "barnen" dvs djuren. Hundarna vill ine gå ut... Själv sitter jag och stirrar på en väldig hög av arbetsuppgifter, det är inte ett dugg synd om mig... Alltid trevligt att vara efterfrågad! Dagens uppmaning till bloggens alla läsare: Be careful out there!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards