Alla inlägg den 22 februari 2010

Av Lisbeth - 22 februari 2010 10:11

  

21 minusgrader - ja, vad annars? - snödjupet räknas inte längre i decimetrar utan i meter. Det är sanslöst kallt, livet därute är fruset...Inte en kotte någonstans, passerar typ en bil i halvtimmen, vägen här är ändå en rätt livligt trafikerad. Det gäller att hålla liv i de som bor ute! Vårt gård är förmodligen perfekt ur småfågelperspektiv; fullt med stora träd att gömma insekter i, massor med buskar att gömma sig själv i, fågelstuga med solrosfrö, fröautomat med fröblandning, talgbollar och äpplen är uppsatta och vittjas varje dag. Försökte föreviga första frukost - det var säkert 40-50 småfåglar av alla slag; mesar, finkar, trast, hackspett, m.fl - men så fort en kameralins blänkte så brusade hundrade små vingar och inte en pippi i sikte. Kalle Anka på fotosafari fast i RoslagsBro.


F ö är Yours Truly högst belåten med sin egen insats under helgen - tvättat massor med dukar, draperier, överkast, etc och dito samt putsat otaliga småsaker som är i behov av uppsnyggning. Den avslöjande solen tittar faktiskt fram! Framtidsplaner infinner sig reflexmässigt! Går det ens att fundera på sådant? Man ruvar på olika utsikter...

På viktigt uppdrag med trevlig fotograf i stor bil (älsklingsroll), i egen bil med Ingrid på väg till en skojig utställning (biroll), ny utflykt eller liknande i ny bil med Marina och Felix (statist). Borde vara där!

 Vad gör jag då här? Stryker små virkade dukar och matar småfåglar.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19 20 21
22
23
24 25
26
27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards