Alla inlägg den 10 februari 2011

Av Lisbeth - 10 februari 2011 09:08

  Igår var en underbar dag! Yours Truly eldade i vedspisen och lagade får i kål samt rotmos. Så gott så man kan skrika! Det är mat som kan väcka upp  en skendöd! Kära far tycker inte om vare sig får eller kål så han fick hålla till godo med rotmos. All glädje utan rotmos är nämligen konstlad glädje. R-rrroootmos... grrr... riktigt djuriskt och gott...

Det kan man kosta på sig när alla kläder flaggar på halv stång och en hastig kalkyl gav vid handen att i runda slängar tio procent av kroppsvikten försvunnit. Yours Truly har ingen aning om hur det gått till - ingen "aktiv" insats från det här hållet; ingen bantning, späkning, fasta eller träning... Har dock mina aningar, men behåller dem visligen för mig själv!

Dock har den nyvunna slankheten - tja allt är ju relativt... fört med sig att alla fina kläder från fordom nu passar precis. Dessutom är det vips inne med 80-tal... Eftersom brallorna ramlar av så påminde sig ägaren ett litet flätat lila skärp som förståndigt nog inte kastats bort. Det har inte gått om mig på 30 år men det gjorde det nu. En får vara glad för det lilla!

K. far försvann till årsmöte och man fick ha huset för sig själv... Kvällen tillbringade med Sherlock Holmes i Sir Basil Rathbones tappning. Underbart! Videon (eller DVD heter det kanske?) är utlånad av ett vänligt barn. Sista avsnittet sågs t.o.m två gånger eftersom Yours Truly är en värdelös person som varken kan sätta på eller stänga av... hm... det där... Ge mig aldrig en bruksanvisning om dylikt; det är Myrornas Krig och Hin Håle i vattenglaset!

Idag är dessvärre Hell Day och mer Myrornas Krig!

Känner mig nödgad att göra s.k preliminär skattedeklaration - av ändrade förhållanden och omständigheter och annat som är onödigt att orda om. Hade tänkt att intressera den stränga revisorn för detta... Suck! Bu-hu-äääh... Fattar inte ett knäpp!

Hur ska Yours Truly kunna kringgå Blanketten?

Tröstar mig med att det måste finnas sådant som jag bevisligen är duktigare på... Kommer dock inte på något bra att exemplifiera med, suck... Rotmos kanske?

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards