Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Lisbeth - 14 januari 2010 06:48

  


Inte den bästa bilden på Nora och Kim - men trots oskärpa och dåligt ljus framgår klart den underbara kontakten och samförståndet mellan hund och matte. Nora: - Matte, går jag fint nu? Kim: -Jätteduktig tjej!...eller vad nu Kim säger till Nora... Har i alla fall en viss betydelse för deras fantastiska framgångar - inte minst på sistone. BIS på prestigeutställningarna Stockholm och Göteborg! Man får nypa sig i armen... Javisst, det är sant! Fina flickor! När jag tänker på dem infinner sig gott humör! Kommer alltid att känna stor värme för Nora och Kim - inte bara för att Skogsbygden-duon är vacker och beundransvärd och fin att se - utan lika mycket för att de visat att det går att göra det otroliga även för en västgötaspetsägare, till vilket jag räknar mig själv - inga jämförelser i övrigt!


Kim och Noras närvaro råkade dessutom sammanfalla tidsmässigt med "när allt vände" - det är bara logiskt att titta på och glädjas och tänka på hur man kände det... låter lite långsökt, men är fullständigt kristallklart: varje gång som någon viktig kontakt togs och välkomnades eller en livgivande, ja rent livsuppehållande överenskommelse kom till stånd - då var det i samma veva som man hejade på Nora och vinkade åt Kim.


När det gick bra för trevliga Svenljunga-gänget, då gick det också bra - fast på ett annat plan - för deras tysta beundrare i Roslagen... Gårdagen ägnades åt sinekulär syssla som att skriva feta fakturor. Nu räknar Yours Truly även med att få betalt - till skillnad från åvägabringad knölaktighet på "förra stället"... står i kausalitetsförhållande till bottenlös inkompetens varmed en stor organisation körts till ruinens brant. Deras fall blir stort!

Spännande att se vilken av übernollorna som klamrar sig kvar... Ska i alla fall skicka en påminnelse... och sen får vi se... hur det blir med resten... Kronofogden?


Men nu ska jag inte tänka mer på det! I dag är det djur- och hemskötsel - klor ska klippas, pälsar borstas, tvätt ska tas om hand. Har i stort lyckats med allt som jag föresatt mig - utom på en punkt, vilket jag är lite ledsen för. Den stora satsningen på bättre kondition har inte kommit till skott, hade kanske inte tid eller ens råd att gå på jympa etc. som tänkt var. Men nu så...

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26
27
28 29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards