Alla inlägg under mars 2008

Av Lisbeth - 19 mars 2008 21:08

Åter från besök på ögonkliniken hos professor Björn Ekesten.
Mycket bra! Uno har blivit av med sin kraftiga inflammation (orsakad av vägsalt) samt fördubblat tårvätskeproduktionen i båda ögonen. Enl Ekesten har U:s syn fömodligen räddats av adekvat behandling i tid. Vi är jätteglada. Topsy blev lyst och fotograferad, hennes ögonförändring kan troligtvis vara s.k retinopatifläckar, vilka är konstanta och inte sprider sig. Med lite tur så är det så. Ska lysas igen i höst.
Gunvald var u.a
Alla hundarna var samarbetsvilliga och duktiga, Uno fick guldstjärna för särskilt gott uppförande!---PS Tack Ingrid för fint skrattlinne - passade precis! Laphroigh 10 Years big success!

Av Lisbeth - 18 mars 2008 23:06

Ulvus Moa (Sänninegårdens Bernhard - Ch Fennican Glada Gladiolus) foto: Madeleine Markström





Glad Påsk önskar Lisbeth med familj och alla djuren i Vårdal!



----



Askonsdag! Provade, med viss bävan, grand-stassen... alltid lika spännande! Var allt helt o rent? Ännu viktigare, gick det på?



Jajamen! Underskönt är bara förnamnet! Ser ut som en kejserlig konkubin på rymmen från Den Förbjudna Staden... Ett litet bekymmer dock, en djefla tatuering syns! Att applicera ett svart spader ess på vänster liljekulle, syntes som en utmärkt idé - då, för tio år sedan. Får kamoufleras med en liten scarves att vifta med...Trés chic!



Stilpolisen Ingrid sa att ett litet spader ess som skymtar förbi, inte gör något. Bordskavaljeren mitt emot får något att fundera på; födelsemärke eller...?



"Det är bara bra för män att ha något att fantisera om", sa denna lefnadsvisa quinna.


Påskuppryckningen av hemmet är således inledd på strålande humör!


Har sex timmar på mig innan en rad djur ska till ögondoktorn för återbesök.


Ute kräksnöar det, rena hundar tra-la la-a...


Glad pisk & mycken äggelse! ( gammalt hagalundsuttryck)
---
PS Gerda kommer med på kurs - jippi! Yes, inte valpkurs, som vi anmält till, men väl grundkurs, som startar i april. Vad roligt det ska bli för lilla Gerda! ...och för mig som har barnasinnet i behåll...

Av Lisbeth - 17 mars 2008 21:33

Tidningen Västgötaspetsen kom idag. Måste säga att skillnaden är himmelsvid mot tidigare! Jättefin!
Äras den som äras bör: Vad som gjorde "den stora skillnaden" är lay-out av Oili Helenius, skicklig fotograf och uppfödare av Jaxonville västgötaspetsar i Finland. Vilket lyft!

Av Lisbeth - 17 mars 2008 17:55

Nu är Gunvald hemma igen! Tack Ingrid och Ola för att han fick var hos er över helgen. Så roligt för Gunvald! Långa promenader, obegränsat med tuggben och lekisar! Bus med farbror Uno! Sova i Olas säng... Vilket totalmys!

Av Lisbeth - 16 mars 2008 14:46

...tronar Gunvald hemma hos Ingrid och Ola på Sandgatan i Noortälje. Uno har med min av äganderätt satt sig närmast husse. Någon måtta får det väl ändå vara! Ja, Ingrid, jag ser att Gunvald ser glad ut och mår bra....

Av Lisbeth - 16 mars 2008 14:27

Gunvald är på stadskollo! Har blivit stor kille och ska sova över.... Mycket spännande! Han fick följa med husse till Staden, för leverans av Ingrids cykel som fått hjulen fixade. Det hela slutade med att Gunvald blev bästis med Ingrids västgötaspets Uno och med Unos husse Ola (mycket namn här...) Uno delade generöst med sig av sin leksakslåda med oändliga mängder tuggben och lekisar. Så nu sover Gunvald över i stan... Undrans hur det går? Får väl se det som ett led i Gunvalds Personliga Utveckling... Bildbevis har kommit. Tack Ingrid!

Av Lisbeth - 16 mars 2008 13:49

Här duggar utställningsrapporterna tätt! Gerdas bror Sänningengårdens Gusten Gulmåra utställningsdebuterade i Malmö INT med Hp och BIR-Valp! Ny i ringen var också matte Elin som äger Gusten tillsammans med uppfödare Bitte. Varmt Grattis till er alla!

Av Lisbeth - 16 mars 2008 13:28

Photo copyright SHOWLINKFennican Ivaniilo BIG-4 i Tammerfors INT utställning, 30 västgötar deltog! Rasdomaren var Tapio Eerola.



Rasdomaren och gruppdomaren var nya för Inga Kahlmans vackra Niilo.



Jag fäste mig vid honom på SKV:s huvudutställning, tänkte att den unga hanen nog var det tjusigaste som setts på många år. Där blir Niilo Bästa Junior. Sedan dess har han fått en hel rad med cert och andra meriter. Niilo har att brås på, mamma C h Fennican Äbby Ädelsten var världsvinnare i Polen, pappa är välkände Ch Skogsbygdens Fabian Maximal. Tack Inga för nyheterna och den fina bilden! Titta och njut!



Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards