Alla inlägg den 10 januari 2009

Av Lisbeth - 10 januari 2009 18:00

Viggo bekantar sig med kennel Night Flight´s väldigt stora men nyfikna och snälla grand danois

Ingrid och jag susade iväg åt nordväst till kompisen Jens som bjudit på lunch! Oj, vilken dag...



Efter en timmes körning i bukter och finter, stod så värden vid vägkanten och vinkade. Vi traskade in, med var Ingrids skotte Viggo, som också var välkommen. Vilket fint ställe! Underbart välordnat med vacker skogstomt, stora rasthagar i naturmiljö. Ja, kennels hundar är grand danois, så det behövs ju utrymmen... När vi kom gick fyra ståtliga grand danois upp på bakbenen, stängslet bågnade men höll. Ja, hundarna har högre mankhöjd än våra ponnyer... Lille Viggo upphör aldrig att förvåna... Sådana stora hundar har ju mäktiga resurser, även om de är vänliga. Men Viggo sprang rakt fram till kvartetten med svansen i topp och sa: Hej! Här har ni mej...



När Jens fina vovvar blivit förevisade och vederbörligen beundrade, så klev vi inomhus. Å så trevligt och inbjudande! Det var smakfullt dukat och bullades upp en lunch som var ren poesi: nässelsoppa med kräftstjärtar, varma bröd med honungsglacerad brieost, ruccolasallad med tomater och parmesan, fylld fläskfilé med oliver och soltorkade tomater, smörstekta kantareller, potatisgratäng som en dröm... Därefter kaffe med chokladmuffins som Ingrid hade bakat.



Vi hade så klart massor att tala om, och som alltid i trevligt sällskap, så rann tiden iväg alldeles för fort. Tack för en underbar dag, Jens!
--
PS Hemsidan är uppdaterad! Bara att kolla http://www.geocities.com/ulvuskennel/
Tack Michelle!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards