Alla inlägg den 15 januari 2009

Av Lisbeth - 15 januari 2009 13:27

Hittade denna underbara bild på varghundsbloggen, vilken härmed hänsynslöst är kapad! Så lik far och mig på gamla dar, dvs "i stort sätt" för närvarande. Allt stämmer, respektive frisyrer, brillor, baskern - till och med katten och hunden är på pricken!
Hoppas det är OK, Helene?
Värdelöst Vetande: ang titeln - vad betyder den? Det vet jag, det vet jag!
Jo, IRA:s politiska gren Sinn Fein, grundad 1902 av Arthur Griffith, betyder just Ourselves Alone - a new Irish Republican group, originally a cultural revival movement - övergick med tiden till den politiska arenan.

Av Lisbeth - 15 januari 2009 08:02

Här sitter en annan, nyduschad och rask, redo för dagens id... Yours Truly har hur mycket arbetesuppgifter som helst att leverera, vilket är bra! Filerna bågnar av nyheter och dokument utfrån. Och helst ska man ju vara först och gärna också ensam om desamma! Då håller man sig pigg och kreativ, samt i slutändan förhoppningsvis vid sund bankbalans. Jag börjar som vanligt med det jag KAN, därefter vad som går att TA REDA PÅ. På slutrakan, när man fått upp ångan ordentligt, går det att ta itu med de verkligt JOBBIGA uppgifterna. Fungerar alltid! Dessutom har jag laga förfall när det gäller andra mindre lockande pålagor, som t.ex den genompiskat tråkiga städningen! Eller som Brecht så träffande fick till det; först kommer Käket sedan kommer Moralen...

I veckan har man duktat sig, samt tagit det oövervinnerliga steget över tandläkeriets tröskel, Ja! Tandläkar Bosse blev tilldelad när jag vid tidsbokningen bekände min undersökningsskräck; jag skulle först få en kvinnlig tanddoktor "som är jättesnäll"... Funderade ett ögonblick och sade: "Nä, jag vill inte ha en snäll en, jag vill ha en som är SKICKLIG! Och då blev det tandläkar Bosse som släpptes lös på Den Onda Tanden. Det gick alldeles utmärkt! En stor personlig framgång i detta! Som tidigare antytts lider jag sedan några år av beröringsskräck vad det gäller alla former av sjukvård; ingen jävul släpps över bron! Detta har gjort tillvaron enkel eller i varje fall billig för mig, och förmodligen även för sjukvården. Men nu var det gjort. Hurra!

En liten sak till: denna enkla betraktelse är utan illustration... De tilldelade bilderna har i stort tagit slut! Kanske lilla I kan hjälpa mor? Har någon bild kvar, den sparas om det händer något verkligt anmärkningsvärt. Så intelligenta personer ur den högt värderade läsekretsen får själva visualisera dagens stämningsläge!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10
11
12 13
14
15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards