Alla inlägg den 11 juni 2010

Av Lisbeth - 11 juni 2010 08:11

Jag sitter i mitt numera undersköna kök - ja Yours Truly har småå anspråk på trivsel i tillvaron - och hoppas att det som inträffat i höger sida från revben och neråt ska "gå över"... Gjorde någon överhalning på kursen igår och sedan dess orsakar varje kroppsrörelse utom ytterst försiktig andhämtning svårartad smärta! Men vad gör det - jämförelsevis?

Rasmus var duktig, kunde både sitt och ligg samt gick slalom elegant mellan koner. Vi hade en ny deltagare på kursen - så spännande! De små är mycket medvetna om varandra och håller ihop gruppen. Det är en trevlig liten kurs.

På grund av ryggskjutet är det inte säkert att det går att klara av var som föresatts av dagens beting, nämligen målning av schabloner; glada katter ska hoppa omkring under taket i köket, medan små leksakståg tuffar och flygplan surrar runt motsvarande i farstun. Stilpolisen I har haft synpunkter på barnkammarmotiven, men vafalls!

Kan Yours Truly hjälpa att barnasinnet är i behåll?

Förresten är det bara jag som är här om dagarna så ingen behöver bry sig och kära far har inga invändningar så länge jag gör artisteriet själv!

Har hittat fantastiska erbjudanden om gammeldags tapeter på internet! Få se vad det leder till...

Hann med fakturering under gårdagens rush, snart kan jag betala dyr-Macen!     Nu återstår "bara" den anståndna deklarationen (svälj) - hoppas M kan hjälpa och skaffa rätt blanketter för företagets näringsverksamhet????!

I avvaktan på detta njuts otium cum dignitate, ett milt försommarregn vattnar syrenerna. Bliss!

---

I DN gratuleras artisten Stefan Sundström som fyller 50. Som motto citeras Bertrand Russell som sa apropå krigsindustrin i Tyskland 1932: "Det jobbas för mycket i den här världen". Är det inte lysande?

Samma gäller idag. Mycket skit och onödigt produceras; telefonförsäljning, reklam,vapen- och svinindustrin.

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards