Alla inlägg den 21 juni 2010

Av Lisbeth - 21 juni 2010 11:00

... för vilken upptäcks att man gått i krig... Moderna chefer är som alla vet duktiga på att smeta ut ansvaret men behålla makten. Grrr...

  

foto: Gunnar Lindgren

Vi kryssar oss fram i tillvarons blindskär, lilla Rasmus och jag...Tyvärr måste man tassa på lagom mycket i ullstrumporna, även om det bär emot!

Men inte alla ledare beter sig som ovanförmält antyds - allra högsta chefen engagerade sig personligen i Yours Truly´s ömmande fall, bläddrade bland papir, hittade mina pengar och lovade edligen att dessa skulle finnas på mitt konto - inom kort... Hurra! Än lever Gud! Jag sade honom detta + tillönskan om allt gott och en trevlig midsommar!

Genom att på detta sätt försäkrat sig om hopp för mänskligheten kan Yours Truly med frid i själen ägna sig åt det lilla livet, betala hedersskulder och ta nya friska tag! 

Efter helgens fyrverkeri av skönhet och känslor - bröllop + VM-fotboll - är det dags för fördjupning i tillvarons trivialiteter...

Som grannbloggen http://slutstycket.blogg.se/ så riktigt påpekat pågick under helgen ett svenskt mästerskap - det till deltagarantalet största inom SBK - nämligen SM i Lydnad & Agility. Hur märker man det?

Varken SBKs hemsida eller Brukshundens hade några aktualiteter eller puffande om det pågående SM:et i Karlstad. Ja så småningom kom det några resultatlistor, men inga intervjuer, bilder, analyser eller något hemproducerat från vare sig informationsavdelning eller tidskrift. Jo, en nyhetsgenerator lade automatiskt in Wermlands Folkblads artikel om SM-vinnaren Krollie på SBKs sida. Vilken tur! (obs ironi). Men ack, nu går det inte ens att öppna SBKs sida... Största möjliga tystnad råder...

Vad är det för mening med alltihop? Hur länge ska medlemmarna finna sig i denna eskalerande misskötsel?

---

Mera SBK - dvs en av dess rasklubbar. En läsare uppmärksammade på enkäten som SCK och SLU har lagt ut på SCKs hemsida till alla uppfödare/ägare.
Den som har minsta lilla intresse om vad som pågår i hundvärlden uppmanas läsa frågorna....
Man undersöker aggressivitet, rädslor-oro-ängslan, tillgänglighet mm mm
Frågorna är otroliga och nivån....."blir din hund rädd för ett papper som blåser upp", "kan du klippa klorna på din hund".....
Som påpekades: "Kan man bli annat frustrerad som uppfödare. Vad menar de egentligen, vad vill de uppnå - egentligen.... Mentalindex - jo jag tackar, med dessa frågor som grund!"


Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< Juni 2010 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards