Alla inlägg den 7 juni 2009

Av Lisbeth - 7 juni 2009 16:07

Stort grattis till västgötevännen Pernilla i Göteborg som hade en heldag i Vänersborg!

Hennes Kopparås Rex Urstarke fick cert och BIM! Och inte blev dagen sämre av att Rex son Boris blev BIR-valp. Vilken härlig känsla!Det får man väl säga vara rätt sätt att fira Sveriges nationaldag!

Grattis från Roslagen! Har hänsynslös snott bilden från Pernillas hemsida; Rex håller koncentrationen i topp medan matte väntar på "domen"...

Av Lisbeth - 7 juni 2009 12:53

C´est pourtant plaisant comme cela va vite - det är i alla fall lustigt, att det går så fort... Siesta i gröngräset, husse löser korsord, valpen leker; idag är det skönt väder, sol och lagom varmt. Vilken skillnad mot gårdagens gravkyla genom märg och ben, vi tände faktiskt i vedspisen för att det skulle vara drägligt inne och ändå hade de stickade tröjorna tagits på. Igår var Yours Truly flitig utan gräns; städade, skurade väggar och kylskåp, tvättade fönster och tusen pryttlar, hängde upp nya gardiner, bar ut tvätt fram och tillbaka. Far cyklade och såg till hästarna, de var besvikna att han inte hade med något gott, så knäckebröd medtogs vid dagens cykeltur då också vallokalen passerades. Yours Truly är lite vankelmodig angående valet...Annars har dagen fördunklats av budskapet om att en bloggvän skadats illa vid en körolycka (häst). Vad förfärligt och sorgligt...Man tar det lilla livet för givet; i en blink kan allt förändras.

Av Lisbeth - 7 juni 2009 10:18

Fotot: Göran Staaf




Har just fått reda på att västgötaspetsen Ulvus Mulle hade bästa avelsgrupp i Västerås! Grattis Mulle och husse Göran Staaf! I gruppen ingick hundar från Grålöten och Vargavidderna. På bilden är Mulle med vita sockorna tillsammans med bror Manne och fortfarande hemma hos oss.





Mulle, som var 4:e vinstrikaste avelshund 2008, har fler syskon, bl.a vår Minna samt Moa och Märta. Det här var en väldigt jämn kull, pappa Sänningegårdens Bernhard och mor Ch Fennican Glada Gladiolus. Så nu har det via Mulle blivit barnbarn att vara stolt över, bl.a Grålötens Tut i Luren, vinjetthund på WDS och NordJuniorVinnare. Tut i Luren (very aptly named!) bli också BIR i Norrköping nyssens, vad roligt! Stort grattis till alla inblandade!

Presentation


SC Ormeryds Clint Eastwood DSM
& Yours Truly

Fråga mig

17 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20
21
22 23 24
25
26 27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Senaste inläggen

Sök i bloggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Ulvus - gäst hos verkligheten

senaste kommentarerna


Ovido - Quiz & Flashcards